AER CONDITIONAT WHIRLPOOL

Aparatul de aer conditionat monitorizeaza constant si regleaza temperatura din camera. Cand este apasat butonul  “6th sense ” un senzor de temperatura din unitatea interna detecteaza temperatura aerului din camera si seteaza combinatia ideala intre functiile: racire, incalzire, ventilare sau dezumidifiere pentru a abtine maximul de confort. Se pot face usoare ajustari, iar sistemul va retine aceste ajustari la urmatoarea pornire.


 

Functia“Round U” este o cale de a seta automat temperatura optima pentru pozitia incare te afli. Telecomanda trimite la fiecare 10 min. un semnal catre unitatea interna indicand temperatura din jurul ei, urmand ca aparatul sa ajusteze temperatura pana la cea dorita in cel mai scurt timp posibil.

 
 

Functia Sleep mode controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii in functie de setari. Aceasta optiune ruleaza pe durata a 8 ore si a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului. O temperatura ce poate fi confortabila atunci cand sunteti treaz poate fi deranjanta in timpul somnului.

 
 

Functia Auto - Toate modelele Whirlpool de aparate aer conditionat au functia Auto-restart ce permite repornirea aparatului dupa o cadere de tensiune sau scoatere accidentala din priza, la ultimele setari.